AKKUS ÜTVEFÚRÓ-CSAVAROZÓ GRAPHITE PRO 2x18V LI-ION 68NM 59GP401

66 090 Ft

(66 090 Ft / darab)

ÁFÁ-val együtt Szállítás: pár napon belül
Mennyiség

3D animáció:

5 ÉV TELJES KÖRŰ HÁZTÓL - HÁZIG GARANCIA!

Akkumulátoros fúró-csavarhúzó 2 x 18V, Li-Ion/2.5Ah, fordulatszám I: 0-400 min⁻¹ II: 0-1500 min⁻¹, ütvefúró I: 0-6000, II: 0-22500 min⁻¹, jobbra/balra, önzáró fúrótokmány 1-13 mm, forgatónyomaték tartomány 1-18 (valamint fúró és ütvefúró opció), akkumulátor töltési ideje 1 óra, tokmány fék, (LxH) 210 x 225 mm, tömege 1.6 kg, tartozék: kétoldalú bit, táskaA ...

Görgess lejjebb a részletes leírásért!

 

 

 

Akkumulátoros fúró-csavarhúzó 2 x 18V, Li-Ion/2.5Ah, fordulatszám I: 0-400 min⁻¹ II: 0-1500 min⁻¹, ütvefúró I: 0-6000, II: 0-22500 min⁻¹, jobbra/balra, önzáró fúrótokmány 1-13 mm, forgatónyomaték tartomány 1-18 (valamint fúró és ütvefúró opció), akkumulátor töltési ideje 1 óra, tokmány fék, (LxH) 210 x 225 mm, tömege 1.6 kg, tartozék: kétoldalú bit, táskaAkkumulátoros fúró-csavarhúzó 2 x 18V, Li-Ion/2.5Ah, fordulatszám I: 0-400 min⁻¹ II: 0-1500 min⁻¹, ütvefúró I: 0-6000, II: 0-22500 min⁻¹, jobbra/balra, önzáró fúrótokmány 1-13 mm, forgatónyomaték tartomány 1-18 (valamint fúró és ütvefúró opció), akkumulátor töltési ideje 1 óra, tokmány fék, (LxH) 210 x 225 mm, tömege 1.6 kg, tartozék: kétoldalú bit, táska

GRAPHITE két sebesség fokozatú kimagasló minőségű fúró-csavarhúzó berendezés, energiaellátása nagyteljesítményű Li-Ion 18V akkumulátorral történik, kapacitása 2.5 Ah. Az ütvefúró üzemre átállást követően a beton, tégla fúrása sem okoz gondot. Az akkumulátor feltöltési szint jelzővel és külső berendezések töltését lehetővé tevő USB aljzattal (Power Bank funkció) rendelkezik. Az orsó maximális forgási sebessége az első fokozatban 400, a másodikban pedig 1500 fordulat percenként. Maximális forgónyomaték 68 Nm (szabályozható tartomány 1 - 18 valamint fúró és ütvefúró opció). A készülék elektromos orsófékkel van ellátva, valamint LED dióda tudja megvilágítani a munkaterületet. Fogójának ergonomikus kialakítása a fúrás-csavarbehajtás műveletét kényelmesebbé teszi a jobb és balkezes személyek számára egyaránt. A nyél és a burkolat felső része csúszásgátló anyaggal bevonva, így a szerszám biztosan fekszik a kézben. A planetáris erőátviteli szerkezetek kiváló minőségű acélból készülnek. A berendezés teljes egészében fémből készült fúróbefogóval is rendelkezik. A berendezés készlet tartozéka egy kétoldalú bit és egy tartalék akkumulátor. Professzionális GRAPHITE PRO elektromos szerszámok folyamatos, nagy megterhelésű munkákhoz. A legigényesebb felhasználók elvárásait kielégítő módon megtervezve.
A 'Vélemények' fülön írjon véleményt erről a termékről a többi vásárló számára!

A termék részletes jellemzőit az alábbi képen láthatja. Kattintson rá a nagyításhoz:
(A megnyíló ablakban tovább nagyíthatja a képet!) 

RESZLETEK

PANDA_SZERSZAM

59GP401

Cserecsomag szolgáltatás - rugalmasság és gyorsaság

A PANDA SZERSZÁM A CSERÉBEN IS SEGÍT!

Amennyiben kiderül, hogy a kiválasztott termék nem megfelelő:

- méret miatt,
- szabása nem tetszik,
- mást szeretnél helyette vásárolni,
- vagy bármilyen egyéb okból...

webshopunk igyekszik segíteni rugalmasan kicserélni a hibásan rendelt terméket.

Igényeld a "CSERECSOMAG" szolgáltatásunkat telefonon, vagy e-mail-ben, amennyiben a kiválasztott termék mégsem felel meg neked.

A szolgáltatásunk tartalmazza:

- új termék kiszállítását;
- ezzel egyidőben a régi termék visszaszállítását, melyet át kell adj a DPD futárának.

A visszaszállított terméket új állapotban kell átadni a futárnak, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN, futárszolgálatos szállításhoz biztonságosan becsomagolva.

Munkaruházati, lábbeli termékeinket egy gyors próba után tökéletesen vissza tudod csomagolni! A "CSERECSOMAG" szolgáltatás kizárólag olyan termékre igényelhető, melyek csomagolásánál az eredeti állapotot tökéletesen vissza tudod állítani egy gyors próba után!

IGÉNYBEVÉTEL MENETE:

Jelezd telefonon vagy e-mail-ben felénk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, és add meg:
- pontos neved, amin a rendelésed leadtad (ha a számla cégnévre készült, akkor a cég nevét),
- rendelésed azonosítóját,
- a hibás termék cikkszámát, méretét és nevét,
- az új termék cikkszámát és méretét!

Elérhetőségeink: 06 70 228 14 00 | info@pandaszerszam.hu

A "CSERECSOMAG" szolgáltatás díja 2990 Ft.

A "CSERECSOMAG" szolgáltatást erről kiállított díjbekérő számla kifizetése után veheted igénybe, melyet e-mail-ban küldünk! Rendezheted átutalással, vagy akár bankkártyával is! Miután rendezted, azonnal elindítjuk a futárunkat, másnap már nálad lehet a megfelelő termék!

Amennyiben a visszaküldendő termék átadásakor és a választott új termék átvételekor a futárnak szeretnél fizetni, ez sajnos nekünk is plusz költség, így ekkor a teljes csomagcsere díja 3490 Ft-ra emelkedik.

FELTÉTELEK, AVAGY APRÓBETŰK:  (ami ránk nem jellemző, de néha muszáj... :)

1. A használtan visszaküldött, pl. utcán 1 alkalommal használt lábbelit, kimosott ruhákat webáruházunknak sajnos nem áll módjában kicserélni, avagy visszavásárolni. Amennyiben ilyen termék érkezik vissza hozzánk, azt webshopunk haladéktalanul visszaszállítja a vásárlónak, és az értékét újra kiszámlázza szállítási költséggel együtt.

2. Kizárólag a PandaSzerszam.hu oldalon, vagy vállalkozásunktól más fórumokon, piactereken vásárolt termékeket áll módunkban cserélni.

3. A szolgáltatás igénybevételekor a vevőt terheli a visszaszállítás költsége, pontosan úgy, mintha fogyasztói jogával élve elállna a vásárlástól. Cégünk igyekszik segíteni, ezért rendkívül kedvező futárköltséggel, és kényelmes, gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóink igényeit.

4. FONTOS, hogy előző pontunkból kifolyólag, a jogszabályokon túl, ezen szolgáltatásunkat CÉGEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK is igénybe vehetik!

5. Az új termék kiszállításának költsége is a vevőt terheli. Mivel ez 2 szállítást jelent, ezért webáruházunk egy igen kedvező díj ellenében, kényelmes, gyors, pontos megoldást nyújt a vásárló problémájára.

6. Fontos, hogy a "CSERECSOMAG" szolgáltatás csak a hibátlan, tévesen rendelt, rossz méretű, még nem használt termékekre alkalmazható. Amennyiben garancia keretei közé tartozó problémája van a termékkel, azt természetesen díjmentesen, de hasonló rugalmassággal intézzük!

7. A bejelentés utáni egyéni bírálat jogát vállalkozásunk fenntartja, minden igény jogosságát egyénileg állapítjuk meg. A szolgáltatás díjának rendezésére csak pozitív döntés esetén kérjük meg vásárlóinkat.

30 termék ízelítő a kategóriából: (Keresd bővebb választékunkat a menüben!)