21 169 -  Tartály kanna PRESSOL vízhez 35L   21 169 - 1

Tartály kanna PRESSOL vízhez 35L 21 169

Rövid leírás:

35 literes víztartály leeresztő szeleppel. A tartály egy univerzális megoldás, amely mindenütt jól jön, ahol nem áll rendelkezésre folyóvíz. Fel van szerelve csapokkal, amelyeknek köszönhetően nincs vízveszteség. Polietilénből készült, aminek kösz...

Görgess lejjebb részletes leírásért!

11 500 Ft

(11 500 Ft / darab)

ÁFÁ-val. - Szállítási idő: 2-7 nap.
PRESSOL
21 169
Elérhető termék

redeem
A termék megvásárlásával 1150 PandaPontot kapsz . A vásárlásodért járó PandaPont összesen: 1150 pont amit PandaKuponná alakíthatsz. Értéke: 115 Ft .


 

Pontos szállítás - telefonos értesítés

 

Magas ügyfélelégedettség

 

Diszkrét adatkezelés

35 literes víztartály leeresztő szeleppel. A tartály egy univerzális megoldás, amely mindenütt jól jön, ahol nem áll rendelkezésre folyóvíz. Fel van szerelve csapokkal, amelyeknek köszönhetően nincs vízveszteség. Polietilénből készült, aminek köszönhetően nagyon tartós és minden körülmények között hasznosnak bizonyul.

Jerrycan kifolyóhoz való vízhez, polietilén, 35 l

A gyártó katalógusa - pár másodperc amíg betöltődik:

Panda Szerszám webáruház

PRESSOL
21 169

GARANCIA A PANDA SZERSZÁMNÁL!

Mi nem hagyunk magadra vásárlás után, termékeinkre garanciát is vállalunk!

Termékeink mellé garancialevelet is kapsz, de az esetleges igény a számlával is érvényesíthető. Kérjük őrizd meg a kapott számlákat, nyomtasd ki, vagy mentsd el az e-mail-ben kapott PDF számlát. Garanciát kizárólag rendeltetésszerű használat mellett tudunk vállalni a termékekre. Termékeinkre számla vagy garanciajegy ellenében a következők szerint vállalunk garanciát:

SZERSZÁMGÉPEK:

Gépeink javítását a gyártó saját szervize, a GTX SERVICE végzi. Javítás kérését ügyfélszolgálatunkon tudod kezdeményezni, IDE KATTINTVA, vagy akár telefonon is.

GLS futár házhoz megy a gépekért, neked csak bejelenteni kell,
és futár számára biztonságosan becsomagolni a gépet. A felvételi címet Te adhatod meg, tehát nem a Te költséged lesz a hibás gép visszaküldése sem!

GRAPHITE márkájú gépekre KIVÉTEL NÉLKÜLI 3 ÉVES TELJESKÖRŰ GARANCIÁT vállalunk. A 3 év vonatkozik magánszemélyekre, cégekre, vállalkozókra is! Nincs kivétel semmilyen elektromos berendezésben, az akkumulátorokra, töltőkre is 3 év garanciát vállalunk, természetesen rendeltetésszerű használat mellett!

Szerviz igényed ide kattintva, vagy telefonon tudod leadni.

A VERTO gépeit, elektromos és akkumulátoros szerszámait otthoni barkácsolásra ajánljuk, mindazonáltal ezekre is 2 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIÁT adunk, magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozóknak is.

Garancia igényed szintén ügyfélszolgálatunkon adhatod le, telefonon, vagy ide kattintva.

KÉZISZERSZÁMOK GARANCIÁJA:

A NEO TOOLS szerszámokat intenzív, ipari mértékű használatra tervezték. Minden olyan termékére, ahol megtalálható a 25 ÉV GARANCIA LOGÓ, ezt mi is, illetve a gyártó is vállalja. Ha ezekkel a mechanikai szerszámokkal (pl. csavarhúzó, kulcs, dugókulcs, műhelyberendezés, stb.) problémád adódik, keresd ügyfélszolgálatunkat és küldeni fogunk egy új terméket. Neked mindössze egy fotót kell küldj a törött termékről, így nem terhel semmiféle költség.

NEO munkaruházatra fél év szavatosság jár. Ha fél éven túl problémád adódik a ruhákkal, lábbelikkel, akkor neked kell bizonyítani, hogy a hiba a gyártásból ered. Tehát fél évig a bakancsokat, cipőket, ruhákat mi fogjuk cserélni neked, ha rendeltetésszerű használat mellett tönkre mennek.

Egyéb NEO TOOLS gépekre, pl. ventilátorok, lézerek, stb. 1 vagy 2 év garancia jár, ezeket a termék adatlapján pontosan feltüntetjük. 

TOPEX termékeinket alapvetően barkácsolásra ajánljuk, de sok profi szakember szerszámosládájában is megtalálhatók. A termékek minősége tökéletesen alkalmas a munkák elvégzésére, akár gyakori használat mellett is. TOPEX szerszámainkra kipróbálási garanciát nyújtunk, illetve, ha rendeltetésszerű használat mellett gyorsan tönkremegy a termék, akkor mindenképp keresd ügyfélszolgálatunkat, és orvosolni fogjuk a problémát, pl. egy csere termékkel.

TOP TOOLS szerszámainkat kizárólag otthoni és alkalmankénti felhasználásra javasoljuk. A termékek ára is tükrözi, hogy ezek a szerszámok kizárólag hobbi felhasználók számára készültek, 1-1 munkafolyamatot el tudnak velük otthon végezni. TOP TOOLS termékeinkre kipróbálási garanciát nyújtunk.

SZÁLLÍTÁSI SÉRÜLÉSEK:

Ha szakadt, sérült dobozt kapsz, kérjük minden esetben kérj a futártól jegyzőkönyvet! Enélkül mi sem tudunk reklamációt benyújtani a hibás szállítás miatt. Ha a termékek szállítás során sérültek, mi azonnal küldünk neked egy újat, de ennek feltétele, hogy legyen jegyzőkönyv, miszerint  a szállítás során sérült meg a doboz, a termék.

Ha átvétel után derül ki, hogy a termék hibás, kérjük azonnal hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 70 228 14 00 telefonszámon, és találunk gyors megoldást a problémára!

Köszönjük együttműködésed!

Cserecsomag szolgáltatás - rugalmasság és gyorsaság

A PANDA SZERSZÁM A CSERÉBEN IS SEGÍT!

Amennyiben kiderül, hogy a kiválasztott termék nem megfelelő:

- méret miatt,
- szabása nem tetszik,
- mást szeretnél helyette vásárolni,
- vagy bármilyen egyéb okból...

webshopunk igyekszik segíteni rugalmasan kicserélni a hibásan rendelt terméket.

Igényeld a "CSERECSOMAG" szolgáltatásunkat telefonon, vagy e-mail-ben, amennyiben a kiválasztott termék mégsem felel meg neked.

A szolgáltatásunk tartalmazza:

- új termék kiszállítását;
- ezzel egyidőben a régi termék visszaszállítását, melyet át kell adj a futárának.

A visszaszállított terméket új állapotban kell átadni a futárnak, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN, futárszolgálatos szállításhoz biztonságosan becsomagolva.

Munkaruházati, lábbeli termékeinket egy gyors próba után tökéletesen vissza tudod csomagolni! A "CSERECSOMAG" szolgáltatás kizárólag olyan termékre igényelhető, melyek csomagolásánál az eredeti állapotot tökéletesen vissza tudod állítani egy gyors próba után!

IGÉNYBEVÉTEL MENETE:

Jelezd telefonon vagy e-mail-ben felénk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, és add meg:
- pontos neved, amin a rendelésed leadtad (ha a számla cégnévre készült, akkor a cég nevét),
- rendelésed azonosítóját,
- a hibás termék cikkszámát, méretét és nevét,
- az új termék cikkszámát és méretét!

Elérhetőségeink: 06 70 228 14 00 | info@pandaszerszam.hu

A "CSERECSOMAG" szolgáltatás díja 2990 Ft.

A "CSERECSOMAG" szolgáltatást erről kiállított díjbekérő számla kifizetése után veheted igénybe, melyet e-mail-ban küldünk! Rendezheted átutalással, vagy akár bankkártyával is! Miután rendezted, azonnal elindítjuk a futárunkat, másnap már nálad lehet a megfelelő termék!

Amennyiben a visszaküldendő termék átadásakor és a választott új termék átvételekor a futárnak szeretnél fizetni, ez sajnos nekünk is plusz költség, így ekkor a teljes csomagcsere díja 3490 Ft-ra emelkedik.

FELTÉTELEK, AVAGY APRÓBETŰK:  (ami ránk nem jellemző, de néha muszáj... :)

1. A használtan visszaküldött, pl. utcán 1 alkalommal használt lábbelit, kimosott ruhákat webáruházunknak sajnos nem áll módjában kicserélni, avagy visszavásárolni. Amennyiben ilyen termék érkezik vissza hozzánk, azt webshopunk haladéktalanul visszaszállítja a vásárlónak, és az értékét újra kiszámlázza szállítási költséggel együtt.

2. Kizárólag a PandaSzerszam.hu oldalon, vagy vállalkozásunktól más fórumokon, piactereken vásárolt termékeket áll módunkban cserélni.

3. A szolgáltatás igénybevételekor a vevőt terheli a visszaszállítás költsége, pontosan úgy, mintha fogyasztói jogával élve elállna a vásárlástól. Cégünk igyekszik segíteni, ezért rendkívül kedvező futárköltséggel, és kényelmes, gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóink igényeit.

4. FONTOS, hogy előző pontunkból kifolyólag, a jogszabályokon túl, ezen szolgáltatásunkat CÉGEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK is igénybe vehetik!

5. Az új termék kiszállításának költsége is a vevőt terheli. Mivel ez 2 szállítást jelent, ezért webáruházunk egy igen kedvező díj ellenében, kényelmes, gyors, pontos megoldást nyújt a vásárló problémájára.

6. Fontos, hogy a "CSERECSOMAG" szolgáltatás csak a hibátlan, tévesen rendelt, rossz méretű, még nem használt termékekre alkalmazható. Amennyiben garancia keretei közé tartozó problémája van a termékkel, azt természetesen díjmentesen, de hasonló rugalmassággal intézzük!

7. A bejelentés utáni egyéni bírálat jogát vállalkozásunk fenntartja, minden igény jogosságát egyénileg állapítjuk meg. A szolgáltatás díjának rendezésére csak pozitív döntés esetén kérjük meg vásárlóinkat.

REMÉLJÜK EZZEL A SZOLGÁLTATÁSSAL IS HOZZÁJÁRULUNK A KÉNYELMES ÉS PROBLÉMA MENTES VÁSÁRLÁSHOZ!

PANDAPONT MÁNIA

Szabályzat

   

A Panda Szerszám.hu webáruháznál történő vásárlásokért PandaPontok járnak. 
Termékenként eltérő a szerezhető PandaPont mennyisége, ez pontosan minden termék oldalán fel van tüntetve.
Akciós termékekért, illetve más kuponok felhasználásakot nem jár PandaPont.

Miután a vásárlási folyamat teljesen lezajlott, rendszerünkben a megrendelés lezárt állapotba kerül, vagyis a megrendelő átvette és kifizette a terméket, akkor a szerezhető PandaPontok megjelennek a vásárló számláján. Ezeket a PandaPontokat lehetőség van Kuponra váltani:

A kuponra váltást a "Fiókom" menü, PandaPont részében lehet megtenni, az erre vonatkozó gombokkal.

A PandaPontokból konvertált kuponok felhasználása pontosan ugyanúgy történik, mint bármely más kuponé: a "Kosár megtekintése" oldalon, a "Kupon" mezőbe kell beírni a kódot, így a rendszer levonja a végösszegből a kupon értékét.

A PandaPontokból létrehozott kuponok kizárólag bruttó 10 000 Ft feletti vásárlás esetén válthatók be.

GYŰJTSD A PANDAPONTOKAT, HOGY MINÉL TÖBB KEDVEZMÉNYT KAPJ!

*Későbbi terveink között szerepel, hogy a PandaPontokért, kizárólag ezekből megvásárolható, exkluzív ajándékokat tudhass magadénak. Pl.: póló, bögre, termosz, toll, stb.

Javasolt termékek ( 32 hasonló termék ebben a kategóriában )
  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás