Új termékeink bemutatói

Műhelyfűtés, teraszfűtés, hőlégbefúvók

person Írta: Panda Szerszám Létrehozva: Csütörtök, September 21 2023

Infra fűtés
Terasz fűtés
Ipari elektromos fűtés
Gázos hőlégbefúvók

Kiegészítő fűtőtestek

Az őszi-téli szezonban, amikor a hőmérséklet csökken, a helyiségek fűtése elsődlegessé válik. Nézzünk meg különböző megoldásokat, amelyek hatékonyan és kényelmesen melegíthetik otthonunkat.

Mostanában nagyon népszerű és innovatív választás lehet az infrapanelek alkalmazása.

Ez a technológiailag fejlett rendszer az infravörös sugarakat használja hatékony kiegészítő fűtéshez a helyiségekben. Az infravörös fűtők közvetlenül a tárgyakra vagy a helyiségek felületeire sugároznak hőt (az embert melegítik, nem pedig a helyiség levegőjét).

Egy másik előnyük, hogy nem szárítják a levegőt, ellentétben a tipikus hagyományos fűtőtestekkel. Ráadásul energiatakarékosak, és lehetővé teszik az áramszámla csökkentését.

A hordozhatóságuk és könnyű összeszerelésüknek köszönhetően az infravörös fűtőket különböző helyiségekben, mind beltéren, mind közszolgáltatási helyeken alkalmazhatjuk. Ez egy modern megoldás, amely lehetővé teszi számunkra a hőmérséklet és a kényelem szabályozását.

Érdemes fontolóra venni a NEO márkájú eszközöket is, mint hatékony kiegészítő fűtést a hűvösebb időszakokban vagy nyaralókban.

NEO TOOLS infrapanelek

Meleget sugárzó fűtőtestek

Miért érdemes sugárzó fűtőket választani, hogy melegítsük a teraszokat, házakat, éttermeket, műhelyeket vagy felújított helyiségeket?

A sugárzó fűtők használatának fő előnyei lenyűgözőek. Először is, a sugárzó fűtők híresek a rendkívül hatékony energiatermelésükről, ami jelentős mennyiségű elektromos energiamegtakarítást eredményez. Még ennél is több, ezek az eszközök azonnal kibocsátják a hőt anélkül, hogy késleltetés vagy bemelegítési időszak lenne szükséges.

A NEO TOOLS sugárzó fűtők akár 65% -kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fűtési módszerek, ami alacsonyabb energia-számlákat eredményez. Ezenkívül környezetbarátak, mivel nem bocsátanak ki szén-dioxidot a levegőbe.

Az egyik jellemzőjük, hogy könnyen telepíthetők és karbantarthatók. Például az 1500W mennyezeti sugárzó fűtő, NEO, 90-037 ipari dizájna kiválóságát mutatja be a modern belső térben.

Emellett a sugárzó fűtők megszüntetik azokat a hőveszteségeket, amelyek az árufűtésből erednek, mert az energiájuk azonnal hővé alakul, amint érintkeznek bármilyen kézzelfogható tárggyal. Tehát nem a levegőt melegítik, hanem az embereket vagy állatokat. A zajtalan működés megőrzi a felhasználók nyugalmát és kényelmét.

Ez egy egészséges alternatíva, amely pozitívan hozzájárul bárki jóllétéhez a NEO TOOLS meleget sugárzó fűtőtestek közelében.

A teraszon...
Az étteremben...
Felújításon...

NEO TOOLS melegítő fűtőtestek

Elektromos fűtőpanelek

A NEO fűtőpanelek modern eszközök, amelyek forradalmasítják a fűtési módszereket az innovatív infravörös energia segítségével.

Az egyik fő előnye ezeknek a paneleknek az alacsony üzemeltetési költségük. A sugárzó fűtők akár 65% -kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fűtési módszerek, az energiatermelés magas hatékonysága miatt. De itt még nincs vége a fűtőpanelek előnyeinek.

A gyors helyiségfűtésnek köszönhetően azonnal kellemes hőmérsékletet érezhetünk a bekapcsolás után, bemelegítési idő nélkül. Ezenkívül a panelek heti programozóval vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a pontos időzítés és hőmérséklet beállítását az igényeinkhez igazítva.

Infrapaneleinket oldalunk tetején találja.


Olcsóbb és kevésbé hatékony alternatíva a hagyományos elektromos fűtőtestek. Ezek hőt bocsájtanak ki, így melegítik fel lassan a helyiségek levegőjét. Választékunkban ezeket is megtalálja.

NEO TOOLS elektromos panelek

Elektromos, gázos és gázolajos IPARI fűtőtestek

Az elektromos ipari fűtőberendezések kiválóak helyiségek fűtésére vagy kiegészítő fűtésre, különösen olyan helyeken, ahol a központi fűtés nem elérhető. Az általuk kínált modellválaszték sokféleségének köszönhetően pontosan illesztheted az ipari fűtőberendezést az igényeidhez és a helyiség méreteihez.

Felhasználásuk rendkívül sokoldalú, használhatod felújítások során, garázsokban, csarnokokban, munkaterületen és nyaralókban egyaránt. Az ipari fűtőberendezések ideálisak páratartalom csökkentéshez és falak szárításához, ami elengedhetetlen a beltéri körülmények állandó fenntartásához.

Ha nagyobb fűtési igényeid vannak, érdemes megfontolni a NEO 3 kW ipari fűtőberendezést (90-066), amelyet nagy belső terek hatékony fűtésére terveztek.

A piacon három fő típusú ipari fűtőberendezés található az energiaforrás függvényében: elektromos, gázolajos és gázos. Érdemes alaposan megfontolnod az igényeidet annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb fűtőberendezést válaszd ki, amely megfelel az elvárásaidnak.

A NEO és a GRAPHITE márkák gazdag kínálata széles választékot és ideális megoldást kínál bármilyen helyzetre.

NEO TOOLS elektromos ipari fűtés

NEO TOOLS gázos és gázolajos ipari fűtés

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás ehhez a cikkhez.

Írj hozzászólást:

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat January February March April May June July August September October November December
  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás