Pótalkatrészre van szükség?

Minden gépünkhöz be tudunk szerezni mindenféle pótalkatrészt. Pl. csiszolótalpak, fogantyúk, szénkefék, stb. Ha bármire szükséged van bátran írj nekünk e-mailt, vagy kattints a KAPCSOLAT űrlapra, és írd meg pontosan melyik cikkszámú termékhez mire lenne szükséged.

Milyen termékekre jár a garancia?

Weboldalunkon található minden VERTO márkájú elektromos gépre 2 év garanciát vállalunk.
Minden GRAPHITE elektromos és akkumulátoros, akkura, töltőre 3 év garancia jár.
NEO márkájú elektromos és akkumulátoros berendezéseinkre 2 év garanciát adunk.

Mit kell tennem, ha elromlik a gép?

Hívnod kell a 06 70 228 14 00 -ás telefonszámot, vagy írni nekünk az info@pandaszerszam.hu címre. Ez után be kell csomagolnod a meghibásodott gépet úgy, hogy az bármely futárszolgálat számára szállítható legyen. Gondoskodnod kell a zárt csomagról, és arról, hogy a termék ne legyen kitéve mechanikai hatásoknak - ütésnek, stb. Ezt úgy érheted el, ha megfelelő csomag tömítő anyaggal kibéleled a dobozt. A futárszolgálatok nem szállítják el a gépet, ha a dobozban mozog a termék!

A csomagoláson és a bejelentésen kívül mit kell még tennem?

Átadni a futárnak a terméket. A futár az általad kért címre érkezik, munkanapokon 8-18 óráig. A felvétel napját telefonon vagy e-mailben közöljük Veled.

Mennyi ideig tart az ügyintézés?

A bejelentéstől számított 1-2 héten belül az esetek 90%-a már teljesen megoldódik. Csapatunk mindent megtesz, hogy minél gyorsabban és zökkenőmentesen haladjon az ügyintézés. Jogszabályi határidő 30 nap, de ezt nem fogjuk elérni.

Milyen lehetőségeim vannak?

Amennyiben a hibás gépről a márkaszerviz megállapította, hogy a garanciális igény jogos, a gép rendeltetés szerű használat közben hibásodott meg, akkor azt megpróbálja megjavítani. Ha a javítás nem lehetséges, akkor egy új terméket küldünk vissza Neked.

Amennyiben az igény nem jogos (pl. túlterhelt fúrókalapács) a szerviz hivatalos szakvéleményt készít és ajánlatot tesz a javításra, elfogadás esetén térítési díj ellenében megjavítja a gépet, elutasítás esetén pedig visszaküldi a gépet a Megrendelőnek. Márkaszervizünk igyekszik rugalmasan kezelni a panaszokat, beérkező gépeink 98%-át javítjuk!

Egyéb termékekre is jár a garancia?

Minden, a jogszabályban meghatározott, bruttó 10000 Ft feletti termékre 1 év garanciát vállalunk. Jogszabályi megfelelés hiányában a termékeinkre szavatosságot vállalunk, mely olyan hibákra vonatkozik, melyek már az átvétel pillanatában is fennálltak a terméknél.

Mi a helyzet a 25 év garanciás NEO termékekkel?

Egyes NEO kéziszerszámra, mechanikai szerszámra a gyártó 25 éves törésgaranciát vállal. Webshopunkban a termék leírásában szerepel, ha ezt a prémium szolgáltatást nyújtjuk mellé. Ilyen termékek például a NEO márkájú fogók, csavarhúzók, kulcsok, dugókulcsok. Amennyiben ezek a szerszámok eltörnek rendeltetés szerű használat közben, azonnal jelezd felénk telefonon vagy e-mail-ben, küldj a törött termékről egy fotót, és a lehető legrövidebb időn belül postázzuk Neked a csere terméket!

Részletes tájékoztátást Általános Szerződési Feltételeinkben találsz.

Egyéb kérdéssel bizalommal keresd ügyfélszolgálatunkat!

 

  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás