Részletes Általános Szerződési Feltételeinket ide kattintva érheted el. 

FIZETÉSI MÓDOK

Megrendelőink a következő módokon egyenlíthetik ki a megrendelt áruk ellenértékét:

- előre utalással: a megrendelés elfogadását követően egy díjbekérő számlát állítunk ki, melyet e-mail-ben juttatunk el a Megrendelőhöz. Ezt követően a Megrendelő feladata a számla összegének átutalása a Szolgáltató részére. Minden adat az utaláshoz a számlán megtalálható: kiállított díjbekérő száma, a Szolgáltató adatai: neve, számlaszáma. Megrendelőinket a név alapján azonosítjuk, kérjük amennyiben nem azonos a számlatulajdonos neve a Megrendelőével, közleményben tüntesse fel a díjbekérő sorszámát.

- utánvételes fizetés: ez esetben a Megrendelő készpénzben fizeti az áru ellenértékét a futárnak, az áru átvételekor. Ennek díja 290 Ft + 1% (100eFt rendelés alatt) vagy 2% (100eFt rendelés felett), melyet a szállítási költséghez adunk hozzá.

- bankkártyás fizetés: lehetőség van beágyazott keretben, azonnal fizetni honlapunkon a STRIPE rendszerén keresztül. Ám inkább az ellenőrzés utáni bankkártyás fizetést javasoljuk, ekkor 1 napon belül díjbekérő számlát állítunk ki a BILLINGO rendszerből, és az abban található linkre kattintva lehet kifizetni a számlát bankkártyával.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Megrendelőink a következő módokon vehetik át a megrendelt termékeket:

- személyes átvétel: díjmentes. A Szolgáltató előre tájékoztatja a Megrendelőt, pontosan mikor és hol veheti át a megrendelt árut. A Szolgáltató átvételi pontot nem biztosít, minden esetben telefonos egyeztetés alapján közöljük az átvétel helyét és lehetséges időpontját. Személyes átvétel esetén a készpénzes, utánvételes fizetésnek nincs plusz díja, viszont kizárólag Szegeden elérhető (mivel a Szolgáltató székhelye itt található).

- kiszállítással: a Szolgáltató a szerződött futárszolgálattal szállítja ki az árut. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy számára a legkedvezőbb, szerződött futárszolgálatot alkalmazza. Amennyiben a Megrendelőnek határozott kérése van, hogy melyik futárszolgálattal szeretné az árut megkapni, ezt kérjük jelezze a rendelés leadásakor a "Megjegyzés" mezőben. A Szerződött futárszolgálatok listáját Adatvédelmi Tájékoztatónkban vagy Általános Szerződési Feltételeinkben találja meg. Az így felmerülő plusz költségekről a Szolgáltató minden esetben tájékoztatja a Megrendelőt, aki vállalja ezeket.

A kiszállítás díjazása, szerződött futárszolgálattal: (ÁFÁ-val, bruttó árak)

 • bruttó 4000 Ft alatti rendelésekre (szállítási díj nélkül értendő) +2000 Ft költséget számítunk fel az alább megadottakhoz képest. Rendelj 4000 Ft felett, mindenképp jobban jársz!

 • 0 kg - 5 kg-ig: 1890 Ft
 • 5,1 kg - 10 kg-ig: 2490 Ft
 • 10,1 kg - 15 kg-ig: 2990 Ft
 • 15,1 kg - 40 kg-ig: 3990 Ft
 • 40,1 kg - 60 kg-ig: 9990 Ft 
 • 60,1 kg felett: 15 990 Ft
 • Raklapos termékek (jellemzően 70kg felett): 19 990 Ft

 • Utánvételes fizetés esetén a következő plusz költségeket adjuk hozzá a szállítási díjakhoz:
  - 100eFt alatt +290Ft + 1% a végösszeg értékéből
  - 100eFt felett +290Ft + 2% a végösszeg értékéből
  - jobban jársz, ha bankkártyával, vagy utalással fizetsz!

 • Nagy súlyú termékek esetén minden darab termékre plusz költséget számíthatunk fel, ezeket a kosár oldalon tüntetjük fel.
  Egyedi szállítási költség esetén minden esetben telefonon egyeztetünk a pontos összegről, előfordulhat, hogy a szállítási költség kedvezőbb lesz, mint amit a webshop jelez.

Webshopunk fenntartja a jogot, hogy a rendelés elfogadása előtt a szállítási költséget ellenőrizze, majd egyeztetést követően változtasson rajta. Ez egyedi, nagy méretű termékeknél előfordulhat.

Kapcsolódó oldalak:

Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató

 

Kérdéseivel bizalommal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

 • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás