A PandaSzerszám.hu a Grupa Topex Sp. z o.o. Sp.k. termékeit forgalmazza. A cég Európa egyik legnagyobb kéziszerszám gyártó/forgalmazó vállalata. A cég bemutatását lentebb találod, most fontosabb márkáinkból emeljük ki a lényeges tudnivalókat, melyek alapján vásárlás előtt mérlegelj!

Weboldalunkon több, mint 5000 féle termék közül válogathatsz, az alábbi kategóriákban:

  • barkács és professzionális kéziszerszámok;
  • barkács és professzionális szerszámgépek 2-5 év garanciával;
  • a szerszámgépekhez tartozó kiegészítők széles választéka;
  • munkavédelmi termékek;
  • légtechnikai - pneumatikus termékek;
  • kertészerti szerszámok és locsolástechnika;
  • speciális autószerelő szerszámok;
  • műhely felszerelés, szerszámtárolás.

Kéziszerszámok közül 3 márka található meg kínálatunkban: 

TOPTools-CMYK-01_k.png

Az otthoni, alkalmankénti használatra tervezett, kimondottan olcsó TOP TOOLS márkanevű szerszámok.

A TOP TOOLS márka olcsó szerszámai azon felhasználók körében népszerűek, akiknek csak 1-1 adott munkához van szüksége szerszámra, esetleg otthon, alkalmanként használják őket. A TOP TOOLS választéka igen széles, minden olyan szerszám megtalálható kínálatunkban, melyeket egy átlagos otthoni felhasználó kereshet. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a rendkívül kedvező ár mellé használható minőség társul! 

topex_logo.jpg

Az igényes barkácsolók, illetve már-már a szakik kedvence a TOPEX márkanevű jó minőségű, barkács árú, minden otthoni, napi használatot is tűrő szerszámok.

A TOPEX kínálatában több, mint 2000 cikkszám szerepel. Megtalálható minden olyan kéziszerszám, ami szükséges lehet a napi otthoni, ház körüli munkavégzéshez. Rendkívül kedvező ára mellé igazán jó minőség társul, hazánkban már 20 éves múltra visszatekintő márkáról van szó. Kiemelkedő minőségű dugókulcs készletei már a profi kategóriában is megállják a helyüket. Szerszám tárolásban is bő választékkal rendelkezik, hiszen valóban fontos, hogy szerszámainkat otthon is rendezett körülmények között tároljuk, ha valamire szükségünk van, gyorsan megtaláljuk!

A professzionális igényeket is kielégítő, ipari használatra szánt NEO TOOLS szerszámok, melyek jelentős részére 25 év törésgaranciát nyújtunk.

Kínálatában speciális szerszámok: víz-gáz szereléshez, villanyszereléshez, autószereléshez, burkoláshoz, kőműves munkához is találunk szerszámokat, illetve minden általános kéziszerszám is megtalálható. Kiemlkedő a légtechnikai kínálata, illetve munkavédelmi termékei, munkaruházata is nagyon népszerű.

Bővebben a NEO TOOLS márkáról:

25lat_HU .png

25 éves törésgaranciát vállal a gyártó szinte minden mechanikai NEO TOOLS kéziszerszámra. 25 éves törésgaranciát vállalunk minden olyan termékünkre, amely mellett a "25 év garancia" szöveg, vagy a logó fel van tünteve. Ez a garancia nálunk, vagy közvetlen a forgalmazónál, gyártónál is érvényesíthető.

TÜV.png

A MONITORING+TESTING egy komplex minőségbiztosítási rendszer. Ez a rendszer végigkíséri az áru útját, egészen a gyártástól a polcra kerülésig. Ezzel a logóval jelzett termékeinket folyamatosan tesztelik, minden elkészült terméket, beérkező szállítmányt folyamatosan, szúrópróba szerűen ellenőriznek, hogy megfelel-e a magas követelményeknek. Amennyiben az ellenőrök hibát találnak, a termékek el sem jutnak a boltok polcaira. Ezen tesztekre Lengyelország egyetlen TÜV megfelelőséget kiállító laboratóriumában kerül sor, ez garantálja a valóban kiváló minőséget. Ugyanez a labor 2018. év végén megkapta az ISO9001-es minősítést is, mely még szigorúbb minőségbiztosítást eredményez.

 

Milyen is a NEO márka?

A NEO márkát kifejezetten a profiknak alkottuk, akiknek munkájuk során szükségszerű, hogy csak megbízható szerszámok használatára támaszkodjanak. Precíz kivitelezés és a gyártáshoz felhasznált nemes, magas minőségű anyagok. Ezek a márka fő ismérvei, amire a NEO koncentrál.

De kinek is szánjuk a NEO márkát?

A NEO szerszámok olyanok számára készülnek, akik intenzív munkavégzés során nagy terhelésnek teszik ki szerszámaikat. Ezen termékek különféle munkaterületeken dolgozó profik számára készülnek úgy, mint: mechanikai szerelőknek, villanyszerelőknek, az építőiparban dolgozóknak, víz és csőszerelőknek, és más szakmákban dolgozóknak is.

Mik a NEO márka főbb jellemzői?

• A legmagasabb minőség, a tartós és bevizsgált anyagok felhasználásával előállított termékek,
• A tanúsítványok, szabványok és a több éves garancia jellemzőit független laborvizsgálatok támasztják alá,
• Az ergonomikus és precíz kivitelezés biztosítja a szerszám kényelmes használatát,
• Az egyedi szín felhasználás és a bemutató rendszerek nagyban javítják a szerszámok megjelenését az eladási helyeken.
• A választék folyamatos bővítésével mindig a piaci igények és elvárások előtt jár,
• Marketing anyagokkal folyamatosan támogatott termékek - katalógusokkal, szórólapokkal, és az eladási pontokon használt különféle értékesítés támogató eszközök.

Megbízható minőség és technológia

A NEO termékek többlépcsős minőségvizsgálatának folyamata már az alapanyagok beszállítóinak kiválasztásánál kezdődik. Ezen üzemeket minőség ellenőreink folyamatosan ellenőrzik. A termékeket nem csak a gyártó üzemben ellenőrzik, hanem kiszállítás előtt és beraktározás előtt is plusz ellenőrzésnek vetik alá. A NEO márkájú termékek többsége TÜV MONITORING + TESTING tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garancia a termékeink megbízhatóságára, az elvárt különleges munkakörülmények között is. És mivel biztosak vagyunk a NEO szerszámok legmagasabb minőségében, a választék nagy részére 25 éves garanciát biztosítunk.

Mechanikai szerszámok

A NEO szerszámok zászlós hajója a mechanikai szerszámok családja, amely minden profi számára a kiváló munkavégzés alapját jelenti. Rendkívül széles termék választék, egyebek között: különféle szerelő  kulcsok, racsnis kulcsok, dugókulcsok, szerszám készletek, műhelyekben használatos szerszámos szekrények, amelyek felszereltsége a legigényesebb szakemberek elvárásainak is megfelelnek.

Pneumatikus és autóipari szerszámok

A sűrített levegős és autóipari szerszámok  minden autójavító műhelynek, szervíznek alapvető tartozékai. Ezen termékek teszik lehetővé az autók és motorkerékpárok szervizelésekor felmerülő  speciális szerelési munkák elvégzését. A szerszámok kiváló használhatósága és különleges teherbíró képessége minden szakember munkáját megkönnyíti.

Munkavédelmi és villanyszerelési szerszámok

A villanyszerelők számára készült szerszámok az elektromos hálózatok területén dolgozó szakembereknek kínált egyedi szerszámok. Minden villanyszerelőnek gyártott szerszám VDE tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja azok biztonságát. A különféle NEO márkájú villamos ipari szerszámokon kívül, ajánlatunk tartalmazza a sokféle területen használatos munkaruházat és munkavédelmi eszközök széles választékát is, amelyeket különféle munka körülmények között alkalmazhatnak felhasználóink.

Általános építőipari szerszámok és termékkihelyezés

A NEO márka különféle szakmáknak és ipari területeknek gyártott szerszámain kívül, az általános építőipari szakembereknek is széles választékban kínál profi szerszámokat. Még a legjobb termék sem vonzza magára a fogyasztók figyelmét, ha nem megfelelő módon kerül az üzletekben bemutatásra, ezért a NEO különös figyelmet fordít a szerszám bemutató polcok, állványok elhelyezésére az eladási pontokon.

SZERSZÁMGÉPEINK: