DUGÓKULCS KÉSZLET NEO 53 RÉSZES 1/4" 08-683

14 980 Ft

(14 980 Ft / készlet)

ÁFÁ-val együtt Szállítás: pár napon belül
Mennyiség

NEO dugókulcs készlet (ref. szám 08-683) ¼” méretű szerszámkészlet kényelmes, műanyag dobozban. Tartalma 53 darab, kimagasló minőségű króm-vanádium acélból kivitelezett szerszám. A készlet tartalmaz 4 mm - 14 mm méretű rövid hatlapú dugókulcs, valamint 6 mm - 13 mm méretű hosszú dugókulcs, melynek köszönhetően lehetőség van a szerszám ideális illesztésére a kicsavarandó részhez. A kofferben megtalálhatók még a kényelmesen használható PH, PZ, TX és FD típusú dugókulcsfejek. A készlet tartozékokban gazdag, tartalmaz 2 fix hosszabbítót, 1 flexibilist, T-hajtószárat, csuklót, ¼” csavarbehajtó markolatot, hatlapú kulcsokat - a szerszámok kihasználása a munkákhoz csupán fantázia kérdése. A koff…

Görgess lejjebb részletes leírásért!

 

 

 

Dugókulcs klt. 53 db-os 1/4, acél CrV; hosszú hatszögletűek 1/4 13 db: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm; hosszú hatlapos dugókulcsok 1/4, 7 db: 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13 mm; toldószár 1/4” 2 db: 50 mm, 100 mm; rugalmas hosszabbító 1/4”, 140 mm; T típusú hajtókar 1/4” 110 mm; csukló univerzális 1/4”; csavarbehajtó markolat 1/4”; bit dugókulcsok 1/4”, 21 db: FD4, FD5.5, FDL7, PZ1, PZ2, PZ3, PH1, PH2, PH3, T10, T15, T20, T25, T30, T40, H3, H4, H5, H6, H7, H8; racsni 1/4”, 72 fog; Adapter fúrócsavarozó, Imbuszkulcs készlet: 2 mm, 2.5 mm, 3 mm, 4 mm. TÜV Rheinland M+T tanúsítvány, 25 év jótállás.

NEO dugókulcs készlet (ref. szám 08-683) ¼” méretű szerszámkészlet kényelmes, műanyag dobozban. Tartalma 53 darab, kimagasló minőségű króm-vanádium acélból kivitelezett szerszám. A készlet tartalmaz 4 mm - 14 mm méretű rövid hatlapú dugókulcs, valamint 6 mm - 13 mm méretű hosszú dugókulcs, melynek köszönhetően lehetőség van a szerszám ideális illesztésére a kicsavarandó részhez. A kofferben megtalálhatók még a kényelmesen használható PH, PZ, TX és FD típusú dugókulcsfejek. A készlet tartozékokban gazdag, tartalmaz 2 fix hosszabbítót, 1 flexibilist, T-hajtószárat, csuklót, ¼” csavarbehajtó markolatot, hatlapú kulcsokat - a szerszámok kihasználása a munkákhoz csupán fantázia kérdése. A kofferban található csavarbehajtó adapter lehetőséget ad a készlet felhasználására elektromos szerszám kiegészítéseként. A 1/2-os 72 fogas, hajlított markolatú racsni lehetővé teszi a kis helyen történő munkavégzést (már 5 fok elforduláskor bekattan a következő fog). Az összes szerszám csoportokba rendezve került elhelyezésre a műanyag vályúkban, lehetővé téve a szükséges szerszámok gyors kivevését. A nemzetközi TÜV tanúsítvány és a 25 éves jótállás a szerszám megbízhatóságát és kiváló minőségét bizonyítja. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

08-683

Cserecsomag szolgáltatás - rugalmasság és gyorsaság

A PANDA SZERSZÁM A CSERÉBEN IS SEGÍT!

Amennyiben kiderül, hogy a kiválasztott termék nem megfelelő:

- méret miatt,
- szabása nem tetszik,
- mást szeretnél helyette vásárolni,
- vagy bármilyen egyéb okból...

webshopunk igyekszik segíteni rugalmasan kicserélni a hibásan rendelt terméket.

Igényeld a "CSERECSOMAG" szolgáltatásunkat telefonon, vagy e-mail-ben, amennyiben a kiválasztott termék mégsem felel meg neked.

A szolgáltatásunk tartalmazza:

- új termék kiszállítását;
- ezzel egyidőben a régi termék visszaszállítását, melyet át kell adj a DPD vagy 24H futárának.

A visszaszállított terméket új állapotban kell átadni a futárnak, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN, futárszolgálatos szállításhoz biztonságosan becsomagolva.

Munkaruházati, lábbeli termékeinket egy gyors próba után tökéletesen vissza tudod csomagolni! A "CSERECSOMAG" szolgáltatás kizárólag olyan termékre igényelhető, melyek csomagolásánál az eredeti állapotot tökéletesen vissza tudod állítani egy gyors próba után!

IGÉNYBEVÉTEL MENETE:

Jelezd telefonon vagy e-mail-ben felénk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, és add meg:
- pontos neved, amin a rendelésed leadtad (ha a számla cégnévre készült, akkor a cég nevét),
- rendelésed azonosítóját,
- a hibás termék cikkszámát, méretét és nevét,
- az új termék cikkszámát és méretét!

Elérhetőségeink: 06 70 228 14 00 | info@pandaszerszam.hu

A "CSERECSOMAG" szolgáltatás díja 2990 Ft.

A "CSERECSOMAG" szolgáltatást erről kiállított díjbekérő számla kifizetése után veheted igénybe, melyet e-mail-ban küldünk! Rendezheted átutalással, vagy akár bankkártyával is! Miután rendezted, azonnal elindítjuk a futárunkat, másnap már nálad lehet a megfelelő termék!

Amennyiben a visszaküldendő termék átadásakor és a választott új termék átvételekor a futárnak szeretnél fizetni, ez sajnos nekünk is plusz költség, így ekkor a teljes csomagcsere díja 3490 Ft-ra emelkedik.

FELTÉTELEK, AVAGY APRÓBETŰK:  (ami ránk nem jellemző, de néha muszáj... :)

1. A használtan visszaküldött, pl. utcán 1 alkalommal használt lábbelit, kimosott ruhákat webáruházunknak sajnos nem áll módjában kicserélni, avagy visszavásárolni. Amennyiben ilyen termék érkezik vissza hozzánk, azt webshopunk haladéktalanul visszaszállítja a vásárlónak, és az értékét újra kiszámlázza szállítási költséggel együtt.

2. Kizárólag a PandaSzerszam.hu oldalon, vagy vállalkozásunktól más fórumokon, piactereken vásárolt termékeket áll módunkban cserélni.

3. A szolgáltatás igénybevételekor a vevőt terheli a visszaszállítás költsége, pontosan úgy, mintha fogyasztói jogával élve elállna a vásárlástól. Cégünk igyekszik segíteni, ezért rendkívül kedvező futárköltséggel, és kényelmes, gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóink igényeit.

4. FONTOS, hogy előző pontunkból kifolyólag, a jogszabályokon túl, ezen szolgáltatásunkat CÉGEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK is igénybe vehetik!

5. Az új termék kiszállításának költsége is a vevőt terheli. Mivel ez 2 szállítást jelent, ezért webáruházunk egy igen kedvező díj ellenében, kényelmes, gyors, pontos megoldást nyújt a vásárló problémájára.

6. Fontos, hogy a "CSERECSOMAG" szolgáltatás csak a hibátlan, tévesen rendelt, rossz méretű, még nem használt termékekre alkalmazható. Amennyiben garancia keretei közé tartozó problémája van a termékkel, azt természetesen díjmentesen, de hasonló rugalmassággal intézzük!

7. A bejelentés utáni egyéni bírálat jogát vállalkozásunk fenntartja, minden igény jogosságát egyénileg állapítjuk meg. A szolgáltatás díjának rendezésére csak pozitív döntés esetén kérjük meg vásárlóinkat.

30 termék ízelítő a kategóriából: (Keresd bővebb választékunkat a menüben!)