10A130 -  Fémfűrész TOPEX 300mm   10A130 - 1

Fémfűrész TOPEX 300mm 10A130

Rövid leírás:

TOPEX fémfűrész 300 mm-es fűrészlappal. A festett, fából készült, ergonómikus markolata jól fekszik a tenyérben, kényelmes munkavégzést biztosítva. A fűrészlap két különböző állásba állításának lehetősége a felhasználó igényeinek jobb kielégítését...

Görgess lejjebb részletes leírásért!

2 510 Ft

(2 510 Ft / darab)

ÁFÁ-val. - Szállítási idő: 2-7 nap.
10A130
Elérhető termék

redeem
A termék megvásárlásával 251 PandaPontot kapsz . A vásárlásodért járó PandaPont összesen: 251 pont amit PandaKuponná alakíthatsz. Értéke: 25 Ft .


 

Pontos szállítás - telefonos értesítés

 

Magas ügyfélelégedettség

 

Diszkrét adatkezelés

TOPEX fémfűrész 300 mm-es fűrészlappal. A festett, fából készült, ergonómikus markolata jól fekszik a tenyérben, kényelmes munkavégzést biztosítva. A fűrészlap két különböző állásba állításának lehetősége a felhasználó igényeinek jobb kielégítését teszi lehetővé. A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Fémfűrész 300 mm, fakeret, két fűrészlapállás

A gyártó katalógusa - pár másodperc amíg betöltődik:

Panda Szerszám webáruház

10A130

GARANCIA A PANDA SZERSZÁMNÁL!

Mi nem hagyunk magadra vásárlás után, termékeinkre garanciát is vállalunk!

Termékeink mellé garancialevelet is kapsz, de az esetleges igény a számlával is érvényesíthető. Kérjük őrizd meg a kapott számlákat, nyomtasd ki, vagy mentsd el az e-mail-ben kapott PDF számlát. Garanciát kizárólag rendeltetésszerű használat mellett tudunk vállalni a termékekre. Termékeinkre számla vagy garanciajegy ellenében a következők szerint vállalunk garanciát:

SZERSZÁMGÉPEK:

Gépeink javítását a gyártó saját szervize, a GTX SERVICE végzi. Javítás kérését ügyfélszolgálatunkon tudod kezdeményezni, IDE KATTINTVA, vagy akár telefonon is.

GLS futár házhoz megy a gépekért, neked csak bejelenteni kell,
és futár számára biztonságosan becsomagolni a gépet. A felvételi címet Te adhatod meg, tehát nem a Te költséged lesz a hibás gép visszaküldése sem!

GRAPHITE márkájú gépekre KIVÉTEL NÉLKÜLI 3 ÉVES TELJESKÖRŰ GARANCIÁT vállalunk. A 3 év vonatkozik magánszemélyekre, cégekre, vállalkozókra is! Nincs kivétel semmilyen elektromos berendezésben, az akkumulátorokra, töltőkre is 3 év garanciát vállalunk, természetesen rendeltetésszerű használat mellett!

Szerviz igényed ide kattintva, vagy telefonon tudod leadni.

A VERTO gépeit, elektromos és akkumulátoros szerszámait otthoni barkácsolásra ajánljuk, mindazonáltal ezekre is 2 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIÁT adunk, magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozóknak is.

Garancia igényed szintén ügyfélszolgálatunkon adhatod le, telefonon, vagy ide kattintva.

KÉZISZERSZÁMOK GARANCIÁJA:

A NEO TOOLS szerszámokat intenzív, ipari mértékű használatra tervezték. Minden olyan termékére, ahol megtalálható a 25 ÉV GARANCIA LOGÓ, ezt mi is, illetve a gyártó is vállalja. Ha ezekkel a mechanikai szerszámokkal (pl. csavarhúzó, kulcs, dugókulcs, műhelyberendezés, stb.) problémád adódik, keresd ügyfélszolgálatunkat és küldeni fogunk egy új terméket. Neked mindössze egy fotót kell küldj a törött termékről, így nem terhel semmiféle költség.

NEO munkaruházatra fél év szavatosság jár. Ha fél éven túl problémád adódik a ruhákkal, lábbelikkel, akkor neked kell bizonyítani, hogy a hiba a gyártásból ered. Tehát fél évig a bakancsokat, cipőket, ruhákat mi fogjuk cserélni neked, ha rendeltetésszerű használat mellett tönkre mennek.

Egyéb NEO TOOLS gépekre, pl. ventilátorok, lézerek, stb. 1 vagy 2 év garancia jár, ezeket a termék adatlapján pontosan feltüntetjük. 

TOPEX termékeinket alapvetően barkácsolásra ajánljuk, de sok profi szakember szerszámosládájában is megtalálhatók. A termékek minősége tökéletesen alkalmas a munkák elvégzésére, akár gyakori használat mellett is. TOPEX szerszámainkra kipróbálási garanciát nyújtunk, illetve, ha rendeltetésszerű használat mellett gyorsan tönkremegy a termék, akkor mindenképp keresd ügyfélszolgálatunkat, és orvosolni fogjuk a problémát, pl. egy csere termékkel.

TOP TOOLS szerszámainkat kizárólag otthoni és alkalmankénti felhasználásra javasoljuk. A termékek ára is tükrözi, hogy ezek a szerszámok kizárólag hobbi felhasználók számára készültek, 1-1 munkafolyamatot el tudnak velük otthon végezni. TOP TOOLS termékeinkre kipróbálási garanciát nyújtunk.

SZÁLLÍTÁSI SÉRÜLÉSEK:

Ha szakadt, sérült dobozt kapsz, kérjük minden esetben kérj a futártól jegyzőkönyvet! Enélkül mi sem tudunk reklamációt benyújtani a hibás szállítás miatt. Ha a termékek szállítás során sérültek, mi azonnal küldünk neked egy újat, de ennek feltétele, hogy legyen jegyzőkönyv, miszerint  a szállítás során sérült meg a doboz, a termék.

Ha átvétel után derül ki, hogy a termék hibás, kérjük azonnal hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 70 228 14 00 telefonszámon, és találunk gyors megoldást a problémára!

Köszönjük együttműködésed!

Cserecsomag szolgáltatás - rugalmasság és gyorsaság

A PANDA SZERSZÁM A CSERÉBEN IS SEGÍT!

Amennyiben kiderül, hogy a kiválasztott termék nem megfelelő:

- méret miatt,
- szabása nem tetszik,
- mást szeretnél helyette vásárolni,
- vagy bármilyen egyéb okból...

webshopunk igyekszik segíteni rugalmasan kicserélni a hibásan rendelt terméket.

Igényeld a "CSERECSOMAG" szolgáltatásunkat telefonon, vagy e-mail-ben, amennyiben a kiválasztott termék mégsem felel meg neked.

A szolgáltatásunk tartalmazza:

- új termék kiszállítását;
- ezzel egyidőben a régi termék visszaszállítását, melyet át kell adj a futárának.

A visszaszállított terméket új állapotban kell átadni a futárnak, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN, futárszolgálatos szállításhoz biztonságosan becsomagolva.

Munkaruházati, lábbeli termékeinket egy gyors próba után tökéletesen vissza tudod csomagolni! A "CSERECSOMAG" szolgáltatás kizárólag olyan termékre igényelhető, melyek csomagolásánál az eredeti állapotot tökéletesen vissza tudod állítani egy gyors próba után!

IGÉNYBEVÉTEL MENETE:

Jelezd telefonon vagy e-mail-ben felénk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, és add meg:
- pontos neved, amin a rendelésed leadtad (ha a számla cégnévre készült, akkor a cég nevét),
- rendelésed azonosítóját,
- a hibás termék cikkszámát, méretét és nevét,
- az új termék cikkszámát és méretét!

Elérhetőségeink: 06 70 228 14 00 | info@pandaszerszam.hu

A "CSERECSOMAG" szolgáltatás díja 2990 Ft.

A "CSERECSOMAG" szolgáltatást erről kiállított díjbekérő számla kifizetése után veheted igénybe, melyet e-mail-ban küldünk! Rendezheted átutalással, vagy akár bankkártyával is! Miután rendezted, azonnal elindítjuk a futárunkat, másnap már nálad lehet a megfelelő termék!

Amennyiben a visszaküldendő termék átadásakor és a választott új termék átvételekor a futárnak szeretnél fizetni, ez sajnos nekünk is plusz költség, így ekkor a teljes csomagcsere díja 3490 Ft-ra emelkedik.

FELTÉTELEK, AVAGY APRÓBETŰK:  (ami ránk nem jellemző, de néha muszáj... :)

1. A használtan visszaküldött, pl. utcán 1 alkalommal használt lábbelit, kimosott ruhákat webáruházunknak sajnos nem áll módjában kicserélni, avagy visszavásárolni. Amennyiben ilyen termék érkezik vissza hozzánk, azt webshopunk haladéktalanul visszaszállítja a vásárlónak, és az értékét újra kiszámlázza szállítási költséggel együtt.

2. Kizárólag a PandaSzerszam.hu oldalon, vagy vállalkozásunktól más fórumokon, piactereken vásárolt termékeket áll módunkban cserélni.

3. A szolgáltatás igénybevételekor a vevőt terheli a visszaszállítás költsége, pontosan úgy, mintha fogyasztói jogával élve elállna a vásárlástól. Cégünk igyekszik segíteni, ezért rendkívül kedvező futárköltséggel, és kényelmes, gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóink igényeit.

4. FONTOS, hogy előző pontunkból kifolyólag, a jogszabályokon túl, ezen szolgáltatásunkat CÉGEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK is igénybe vehetik!

5. Az új termék kiszállításának költsége is a vevőt terheli. Mivel ez 2 szállítást jelent, ezért webáruházunk egy igen kedvező díj ellenében, kényelmes, gyors, pontos megoldást nyújt a vásárló problémájára.

6. Fontos, hogy a "CSERECSOMAG" szolgáltatás csak a hibátlan, tévesen rendelt, rossz méretű, még nem használt termékekre alkalmazható. Amennyiben garancia keretei közé tartozó problémája van a termékkel, azt természetesen díjmentesen, de hasonló rugalmassággal intézzük!

7. A bejelentés utáni egyéni bírálat jogát vállalkozásunk fenntartja, minden igény jogosságát egyénileg állapítjuk meg. A szolgáltatás díjának rendezésére csak pozitív döntés esetén kérjük meg vásárlóinkat.

REMÉLJÜK EZZEL A SZOLGÁLTATÁSSAL IS HOZZÁJÁRULUNK A KÉNYELMES ÉS PROBLÉMA MENTES VÁSÁRLÁSHOZ!

PANDAPONT MÁNIA

Szabályzat

   

A Panda Szerszám.hu webáruháznál történő vásárlásokért PandaPontok járnak. 
Termékenként eltérő a szerezhető PandaPont mennyisége, ez pontosan minden termék oldalán fel van tüntetve.
Akciós termékekért, illetve más kuponok felhasználásakot nem jár PandaPont.

Miután a vásárlási folyamat teljesen lezajlott, rendszerünkben a megrendelés lezárt állapotba kerül, vagyis a megrendelő átvette és kifizette a terméket, akkor a szerezhető PandaPontok megjelennek a vásárló számláján. Ezeket a PandaPontokat lehetőség van Kuponra váltani:

A kuponra váltást a "Fiókom" menü, PandaPont részében lehet megtenni, az erre vonatkozó gombokkal.

A PandaPontokból konvertált kuponok felhasználása pontosan ugyanúgy történik, mint bármely más kuponé: a "Kosár megtekintése" oldalon, a "Kupon" mezőbe kell beírni a kódot, így a rendszer levonja a végösszegből a kupon értékét.

A PandaPontokból létrehozott kuponok kizárólag bruttó 10 000 Ft feletti vásárlás esetén válthatók be.

GYŰJTSD A PANDAPONTOKAT, HOGY MINÉL TÖBB KEDVEZMÉNYT KAPJ!

*Későbbi terveink között szerepel, hogy a PandaPontokért, kizárólag ezekből megvásárolható, exkluzív ajándékokat tudhass magadénak. Pl.: póló, bögre, termosz, toll, stb.

Javasolt termékek ( 28 hasonló termék ebben a kategóriában )
  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás