GRAPHITE - A márka minden terméke elsőként nálunk!

A GRAPHITE elektromos szerszámokat a professzionális berendezésekhez mérhető terhelésű intenzív használatra tervezték.

Tökéletes otthoni és műhelyi munkához. Az alkatrészek és anyagok kiváló minősége, amelyekből a ház készül, kényelmes, hatékony munkát tesz lehetővé.

A GRAPHITE eszköz tökéletesen kiegészíti felhasználói képességeinket, és lehetővé teszi a legambiciózusabb tervek végrehajtását

A GRAPHITE márka:

- kiváló minőségű elektromos kéziszerszámok és tartozékok széles választéka;

- remek tulajdonságú, munkabíró szerszámok erős villanymotorral, és ergonomikus tervezéssel;

- garancia, hogy a jól végzett munka után elérje a kívánt eredményt, és elégedett lehet, hogy pénzét jó termékre költötte;

Biztosak vagyunk elektromos szerszámaink minőségében, ezért vezettük be a 3 éves garancia programot, külön kitételek és lábjegyzetek nélkül.

Nem szükséges a terméket beregisztrálni, elegendő a vásárlási bizonylat. Nincs korlátozás a cégek számára: a garancia mind a számlára, mind a pénztárblokkra történő vásárlás esetén érvényes.

Nincs szüksége ellenőrizni, hogy az Energy + akkumulátoros rendszerünk akkutöltőire és akkumulátoraira is vonatkozik a garancia – a garancia az összes elektromos szerszámra, gépre, akkutöltőre és akkumulátorra jár!

Az elektromos kéziszerszámok működés közben gyakran túlterhelésnek vannak kitéve, ezért meg kell felelniük a legmagasabb biztonsági előírásoknak. A minőség közvetlen hatással van a felhasználó biztonságára is. Minden GRAPHITE elektromos kéziszerszám és tartozék CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.Garantálja az európai szabványoknak való megfelelést, és biztosítja, hogy az annak hatálya alá tartozó termékek megfeleljenek a magas követelményeknek.

Szerszámainkat folyamatosan teszteljük a Grupa Topex Minőségirányítási Osztályának modern laboratóriumában. Ez Lengyelország egyik legkorszerűbb ilyen típusú kutatóegysége. Kompetenciánkat a 2013-ban kiadott TÜV tanúsítvány igazolja. Minden GRAPHITE eszközt alaposan tesztelnek, mind az új termék bevezetésének szakaszában, mind később, a rendszeres minőség-ellenőrzés részeként.

Szakembereink minden nap azon dolgoznak, hogy a GRAPHITE szerszámok nemcsak a felhasználók számára garantálják a maximális biztonságot, hanem megfelelnek az ergonómia és a munka hatékonysága legmagasabb szintű követelményeinek is.

Aktív szűrők

  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás