NEO - A márka minden terméke elsőként nálunk!

A NEO márka maga a valódi professzionalizmus. Olyan megbízható szerszámokat kínálunk amelyeket a tartósság, a precíz kivitel és a rendkívül magas minőség jellemez.

A NEO márka magas mércét állított fel évekkel ezelőtt.

Kéziszerszámunkat a legigényesebb felhasználók számára készítettük. A NEO Tools termékeit a legjobb anyagok és a legújabb technológiák felhasználásával gyártjuk.

Úgy gondoljuk, hogy a kompromisszumok nélküli minőség meghatározza az igazi professzionalizmust, ezért a NEO márka kompetenciája abban áll, hogy megbízható eszközöket biztosít, amiket a speciális laboratóriumokban, illetve szakemberek munkahelyein is tesztelünk.

A NEO termékek legmagasabb minőségének igazolása emellett a tanúsítványok, beleértve a TUV-t, a DIN-t, az ISO-t és a rengeteg elégedett vásárló világszerte.

A NEO olyan eszköz, amelyet szakembereknek és igényes felhasználóknak gyártunk, ezért prioritásunk a legmagasabb minőség és tartósság. A professzionális eszközök tervezésének egyik kulcseleme a minőségük aprólékos és szigorú ellenőrzése a laboratóriumban.

A NEO kutatóközpontban az eszközök 50 különféle, speciális és szigorú tartóssági teszten esnek át, amelyeket kiváló szakemberek csoportja felügyel.

A kvalitatív kutatás az európai szabványokon alapul. A laboratóriumban alkalmazott minőségirányítási rendszerünk rendelkezik az ISO 9001: 2015 minőségirányítási szabványoknak való megfelelésről szóló tanúsítvánnyal.

Ezen felül az eszközök tesztelését független, megbízható kutatóközpontokra bízjuk. Ennek eredményeként a NEO kéziszerszámok rendelkeznek a legfontosabb minőségi tanúsítvánnyal. Közülük: TÜV T + M, ISO és DIN.

Szerszámaink a legigényesebb felhasználók elvárásai szerint lettek megtervezve. S épp azért teljesítik a legmagasabb minőségi követelményeket, hogy ezen elvárásoknak megfeleljenek.

Ezért használunk a gyártási folyamatokban gondosan válogatott anyagokat, a szerszámok minőségét pedig folyamatos tesztek keretében szigorúan ellenőrizzük. Így már nyugodtan garantálhatjuk a legjobb minőséget, amelyet bizonyít a NEO mechanikus szerszámokra nyújtott 25 éves garancia is. A 25 év garanciával rendelkező termékeket ide kattintva tekintheti meg a gyártó weboldalán.

A garancia kiterjed minden gyártási és anyaghibára, amely a vásárlástól számított 25 éven belül jelentkezik.

A NEO márkát választva állandó színvonalon kapja a minőséget.

Aktív szűrők

  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás