TOPEX - A márka minden terméke elsőként nálunk!

A TOPEX márka széles választékát az otthon illetve a garázsban használatos általános szerszámok alkotják. A termékeket megbízható minőség jellemzi. A TOPEX az egyik legismertebb kéziszerszám márka Európában.

A TOPEX márka széles szerszámválasztékkal rendelkezik. A termékeinket jó ár-érték arány jellemzi. Kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük , hogy ezáltal megfeleljünk a fogyasztóink egyre növekvő elvárásainak.

A TOPEX szerszámokat kiváló anyaghasználat és a legújabb technológiák felhasználása jellemzi. Ennek köszönhetően a vásárlóink hatékonyan oldhatják meg a problémáikat és minden olyan érdekes ötletet megvalósíthatnak amihez szerszámra van szükség.

A minőség-ellenőrzési laborunkban a szerszámaink különböző minőségi teszteken esnek át amelyet képzett szakembereink felügyelnek. Ezek a vizsgálatok az európai szabványokon alapulnak. A műszaki osztályon működő minőségirányítási rendszerünk rendelkezik az ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal.szóló tanúsítvánnyal.

Több mint 25 éve folyamatosan fejlesztjük a kínálatunkat. Ezen idő alatt folyamatosan bővítettük a termékkínálatot és javítottuk a termékeink minőségét.

Jelenleg a TOPEX márka kínálatát jó ár-érték arányú szerszámok széles választéka alkotja. A szerszámaink számos boltban elérhetőek Lengyelországban és szerte Európában.

A TOPEX termékei nagyszerűek az otthoni munkavégzésre, de kiválóan megállják a helyüket a garázsban és a műhelyben is. Kiválóan alkalmasak építkezéshez, festéshez, burkoláshoz, asztalos munkákhoz, vízvezeték szereléshez és egyéb belső befejező munkákhoz.

A TOPEX egy lengyel márka, amelynek a neve 25 éves története alatt egybeforrott a szerszámokkal. Jelenleg ez az egyik legismertebb lengyel szerszám márka.

A termékeink Lengyelországban 3000 boltban és szerte a világon 40 országban elérhetőek. A jó minőségű TOPEX szerszámok segítségével hatékonyan oldhatjuk meg a felmerülő problémáinkat és valósíthatunk meg minden olyan ötletet amihez szerszámra van szükség. Ennek köszönhetően márkánk jelentős megbecsülésnek örvend a vásárlók körében.

A márka filozófiája, hogy jó minőségű mégis elérhető áru szerszámokat biztosítson és ezzel megkönnyítse a szerszámokat használók életét.

A TOPEX mottója, hogy "nélkülözhetetlen, mint Te" hangsúlyozza ezt a gondolkodási módot.

Aktív szűrők

  • Regisztráció

Új regisztráció

Már van fiókod?
Bejelentkezés vagy jelszó visszaállítás