BAKANCS NEO S3 SRC 43 82-124

23 970 Ft

(23 970 Ft / darab)

ÁFÁ-val együtt Szállítás: pár napon belül
Mennyiség

3D animáció:

S3 SRC munkavédelmi bakancs, fém részektől mentes, mérete 43, hasított bőr, vízálló, rázkódást elnyelő csúszásgátló talp, kopásnak, olajnak, benzinnek és egyéb organikus hígítónak ellenálló, 200J ütésnek ellenálló, kompozit orr, kompozit átszúrásnak ellenálló betét, antielektrosztatikus betét, S3 SRC kategóriájú cipő (SRC- lauril-nátrium-szulfát (SLS) ele ...

Görgess lejjebb BEMUTATÓ VIDEÓÉRT és részletes leírásért!

 

 

 

S3 SRC munkavédelmi bakancs, fém részektől mentes, mérete 43, hasított bőr, vízálló, rázkódást elnyelő csúszásgátló talp, kopásnak, olajnak, benzinnek és egyéb organikus hígítónak ellenálló, 200J ütésnek ellenálló, kompozit orr, kompozit átszúrásnak ellenálló betét, antielektrosztatikus betét, S3 SRC kategóriájú cipő (SRC- lauril-nátrium-szulfát (SLS) eleggyel bevont kerámiás talajon és glicerollal bevont acél talajon csúszásmentes), CE tanúsítvány

A hasított bőr munkavédelmi bakancs az EN ISO 20345:2011 szabvány szerint az S3 SRC biztonsági cipő kategóriába tartozó cipő. NEO (82-124) munkavédelmi bakancs, a baleset esetén bekövetkező sérülésektől a lábfejet védő lábbeli, 200J ütésnek és legalább 15kN összenyomásnak ellenálló kompozit orr, csúszásgátló talp, kopásnak, olajnak, benzinnek és egyéb organikus hígítónak ellenálló, lauril-nátrium-szulfát (SLS) eleggyel bevont kerámiás talajon és glicerollal bevont acél talajon csúszásmentes A lábbeli beépített átszúrásnak ellenálló betéttel, antielektrosztatikus betéttel rendelkezik. Vízállósága növeli a munka komfortját a nehéz körülmények között. Alkalmazása ajánlott a munkahelyen, raktárban, építkezésen, műszaki üzemekben és mindenhol ott, ahol az adott védelmi osztályú biztonságos lábbeli használata megkövetelt. A terméket megvizsgálták és az megfelel az az Európai Unió területén érvényes előírásoknak.
A 'Vélemények' fülön írjon véleményt erről a termékről a többi vásárló számára!

A termék részletes jellemzőit az alábbi képen láthatja. Kattintson rá a nagyításhoz:
(A megnyíló ablakban tovább nagyíthatja a képet!) 

RESZLETEK

PANDA_SZERSZAM

82-124

Részletes Általános Szerződési Feltételeinket ide kattintva érheted el. 

FIZETÉSI MÓDOK

Megrendelőink a következő módokon egyenlíthetik ki a megrendelt áruk ellenértékét:

- előre utalással: a megrendelés elfogadását követően egy díjbekérő számlát állítunk ki, melyet e-mail-ben juttatunk el a Megrendelőhöz. Ezt követően a Megrendelő feladata a számla összegének átutalása a Szolgáltató részére. Minden adat az utaláshoz a számlán megtalálható: kiállított díjbekérő száma, a Szolgáltató adatai: neve, számlaszáma. Megrendelőinket a név alapján azonosítjuk, kérjük amennyiben nem azonos a számlatulajdonos neve a Megrendelőével, közleményben tüntesse fel a díjbekérő sorszámát.

- utánvételes fizetés: ez esetben a Megrendelő készpénzben fizeti az áru ellenértékét a futárnak, az áru átvételekor. Ennek díja 290 Ft, melyet a szállítási költséghez adunk hozzá.

- bankkártyás fizetés: kizárólag a számlázó rendszerből küldött díjbekérő számlákat van lehetőség bankkártyával kifizetni.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Megrendelőink a következő módokon vehetik át a megrendelt termékeket:

- személyes átvétel: díjmentes. A Szolgáltató előre tájékoztatja a Megrendelőt, pontosan mikor és hol veheti át a megrendelt árut. A Szolgáltató átvételi pontot nem biztosít, minden esetben telefonos egyeztetés alapján közöljük az átvétel helyét és lehetséges időpontját. Személyes átvétel esetén a készpénzes, utánvételes fizetésnek nincs plusz díja, viszont kizárólag Szegeden elérhető (mivel a Szolgáltató székhelye itt található).

- kiszállítással: a Szolgáltató a szerződött futárszolgálattal szállítja ki az árut. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy számára a legkedvezőbb, szerződött futárszolgálatot alkalmazza. Amennyiben a Megrendelőnek határozott kérése van, hogy melyik futárszolgálattal szeretné az árut megkapni, ezt kérjük jelezze a rendelés leadásakor a "Megjegyzés" mezőben. A Szerződött futárszolgálatok listáját Adatvédelmi Tájékoztatónkban vagy Általános Szerződési Feltételeinkben találja meg. Az így felmerülő plusz költségekről a Szolgáltató minden esetben tájékoztatja a Megrendelőt, aki vállalja ezeket.

A kiszállítás díjazása 50000 Ft alatti rendelések esetén, szerződött futárszolgálattal: (ÁFÁ-val, bruttó árak)

  • 0 - 10 kg-ig: 1490 Ft
  • 10 - 25 kg-ig: 1990 Ft
  • 25 kg felett: 2990 Ft
  • Utánvételes fizetés esetén + 290 Ft-ot számítunk fel ezekhez a díjakhoz.

Bruttó 50000 Ft feletti, de 25 kg alatti, előre utalásos fizetésű rendelés esetén átvállaljuk a fuvarköltséget, így a kiszállítás díja 0 Ft.

A szállítási költséget webshopunk automatikusan számolja, így Megrendelőink a "Kosár" oldalon a szállítási mód kiválasztása után azonnal tájékoztatást kapnak a pontos összegről.

Kapcsolódó oldalak:

- Általános Szerződési Feltételek
- Adatkezelési tájékoztató

Kérdéseivel bizalommal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

30 termék ízelítő a kategóriából: (Keresd bővebb választékunkat a menüben!)