PNEUMATIKUS KIEGÉSZÍTŐ NEO LEVEGŐSZŰRŐ NYOMÁSSZABÁLYZÓS 12-582

24 890 Ft
ÁFÁ-val együtt Szállítás: pár napon belül
Mennyiség

Víztelenítő szűrő nyomáscsökkentővel, 1/2 csatlakozás, szűrési fok: > 20 µm, max. üzemi nyomás: 12 bar, max. áteresztőképesség: 2.600 l/perc, a kondenzvíz tároló tartály térfogata: 60 cm³, fémházas, félautomatikus tartályürítés, CE... Részletes leírás a termékoldalon.

  • Ellenőrzött raktárkészlet Ellenőrzött raktárkészlet
  • Gyors szállítás Gyors szállítás
  • Megújuló választék Megújuló választék

Víztelenítő szűrő nyomáscsökkentővel, 1/2 csatlakozás, szűrési fok: > 20 µm, max. üzemi nyomás: 12 bar, max. áteresztőképesség: 2.600 l/perc, a kondenzvíz tároló tartály térfogata: 60 cm³, fémházas, félautomatikus tartályürítés, CE.

NEO víztelenítő szűrő szolid fémházzal, 1/2"-os csatlakozással. Nyomáscsökkentővel felszerelve. Szűrési fok 20 µm. Maximális üzemi nyomása 12 bar. Félautomatikus tartályürítéssel. Maximális áteresztőképessége 2600 l/perc, a koncentrátum tartály térfogata 60 cm³. A szűrővel védhetők a pneumatikus szerszámok a szennyeződések ellen. Meghosszabbítja a pneumatikus szerszámok élettartamát, védve őket a sűrített levegő víztartalmának káros hatásaitól. A CE tanúsítvány bizonyítja a termék kiváló minőségét. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.
A 'Vélemények' fülön írjon véleményt erről a termékről a többi vásárló számára!

A termék részletes jellemzőit az alábbi képen láthatja. Kattintson rá a nagyításhoz:
(A megnyíló ablakban tovább nagyíthatja a képet!) 

RESZLETEK

PANDA_SZERSZAM

12-582

Részletes Általános Szerződési Feltételeinket ide kattintva érheted el. 

FIZETÉSI MÓDOK

Megrendelőink a következő módokon egyenlíthetik ki a megrendelt áruk ellenértékét:

- előre utalással: a megrendelés elfogadását követően egy díjbekérő számlát állítunk ki, melyet e-mail-ben juttatunk el a Megrendelőhöz. Ezt követően a Megrendelő feladata a számla összegének átutalása a Szolgáltató részére. Minden adat az utaláshoz a számlán megtalálható: kiállított díjbekérő száma, a Szolgáltató adatai: neve, számlaszáma. Megrendelőinket a név alapján azonosítjuk, kérjük amennyiben nem azonos a számlatulajdonos neve a Megrendelőével, közleményben tüntesse fel a díjbekérő sorszámát.

- utánvételes fizetés: ez esetben a Megrendelő készpénzben fizeti az áru ellenértékét a futárnak, az áru átvételekor. Ennek díja 290 Ft, melyet a szállítási költséghez adunk hozzá.

- bankkártyás fizetés: kizárólag a számlázó rendszerből küldött díjbekérő számlákat van lehetőség bankkártyával kifizetni.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Megrendelőink a következő módokon vehetik át a megrendelt termékeket:

- személyes átvétel: díjmentes. A Szolgáltató előre tájékoztatja a Megrendelőt, pontosan mikor és hol veheti át a megrendelt árut. A Szolgáltató átvételi pontot nem biztosít, minden esetben telefonos egyeztetés alapján közöljük az átvétel helyét és lehetséges időpontját. Személyes átvétel esetén a készpénzes, utánvételes fizetésnek nincs plusz díja, viszont kizárólag Szegeden elérhető (mivel a Szolgáltató székhelye itt található).

- kiszállítással: a Szolgáltató a szerződött futárszolgálattal szállítja ki az árut. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy számára a legkedvezőbb, szerződött futárszolgálatot alkalmazza. Amennyiben a Megrendelőnek határozott kérése van, hogy melyik futárszolgálattal szeretné az árut megkapni, ezt kérjük jelezze a rendelés leadásakor a "Megjegyzés" mezőben. A Szerződött futárszolgálatok listáját Adatvédelmi Tájékoztatónkban vagy Általános Szerződési Feltételeinkben találja meg. Az így felmerülő plusz költségekről a Szolgáltató minden esetben tájékoztatja a Megrendelőt, aki vállalja ezeket.

A kiszállítás díjazása 50000 Ft alatti rendelések esetén, szerződött futárszolgálattal: (ÁFÁ-val, bruttó árak)

  • 0 - 10 kg-ig: 1490 Ft
  • 10 - 25 kg-ig: 1990 Ft
  • 25 kg felett: 2990 Ft
  • Utánvételes fizetés esetén + 290 Ft-ot számítunk fel ezekhez a díjakhoz.

Bruttó 50000 Ft feletti, de 25 kg alatti, előre utalásos fizetésű rendelés esetén átvállaljuk a fuvarköltséget, így a kiszállítás díja 0 Ft.

A szállítási költséget webshopunk automatikusan számolja, így Megrendelőink a "Kosár" oldalon a szállítási mód kiválasztása után azonnal tájékoztatást kapnak a pontos összegről.

Kapcsolódó oldalak:

- Általános Szerződési Feltételek
- Adatkezelési tájékoztató

Kérdéseivel bizalommal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

4 hasonló termék ugyanebben a kategóriában:

PNEUMATIKUS ÓRA NEO 12-588

Manométer sűrített levegőhöz, átmérő 60 mm, nyomástartomány 0-12 bar... Részletes leírás a termékoldalon.

5 210 Ft

PNEUMATIKUS OLAJOZÓ TOPEX 75M405

Gázolajszóró pisztoly 1 literes tartállyal, levegőigény: 215 l/perc, üzemi nyomás: 4 bar, CE... Részletes leírás a...

3 270 Ft

PNEUMATIKUS ÓRA NEO 12-586

Manométer sűrített levegőhöz, átmérő 60 mm, nyomástartomány 0-12 bar... Részletes leírás a termékoldalon.

4 880 Ft