FÚRÓKALAPÁCS SDS+ GRAPHITE PRO 900W TARTOZÉKOKKAL 59GP501

0 Ft

()

ÁFÁ-val együtt Szállítás: pár napon belül
Mennyiség

5 ÉV TELJES KÖRŰ HÁZTÓL - HÁZIG GARANCIA!

SDS+ 900W fúrókalapács, fordulatszáma 0-1000 min⁻¹, ütés 0-5000 min⁻¹, jobbra/balra, ütési energia 3.2 J, 4-funkciós, fúrási átmérő beton/acél/fa 30/13/30mm, 3 m vezeték, tömege 3.2 kg, tartozékok: 2x betonfúró, laposvéső, fúró tokmány, tokmány adapter, orsó kenőanyag, ruha, táska ...

Görgess lejjebb a részletes leírásért!

 

 

 

SDS+ 900W fúrókalapács, fordulatszáma 0-1000 min⁻¹, ütés 0-5000 min⁻¹, jobbra/balra, ütési energia 3.2 J, 4-funkciós, fúrási átmérő beton/acél/fa 30/13/30mm, 3 m vezeték, tömege 3.2 kg, tartozékok: 2x betonfúró, laposvéső, fúró tokmány, tokmány adapter, orsó kenőanyag, ruha, táska

Professzionális négy funkciós fúrókalapács SDS+ GRAPHITE PRO, teljesítménye 900W, fúró funkció, ütvefúró funkció, vésés funkció, valamint fokozatmentes vésési dőlésszög állítási lehetőség. Az ütvefúró készülék nagy teljesítményénél fogva alkalmas 30 mm átmérőjű furat fúrásához beton és tégla esetében, 30 mm furathoz fában és 13 mm furat készítéséhez acélban. A gép maximális fordulatszáma 1000 percenkénti fordulat, az ütvefúrás maximális ütési sebessége pedig 5000 ütés percenként. A kapcsoló speciális kialakítása garantálja a maximális teljesítményt mind a bal, mind a jobb forgásirányban. A fordulatszám a kapcsológomb lenyomásának erősségével szabályozható. A kapcsoló folyamatos üzem retesszel is rendelkezik. Az ütési energia 3.2J. A "click" rendszerű tokmány lehetővé teszi a furó gyors beszerelését. A berendezés készlethez két SDS+ fúró, SDS+ lapos véső, fúróbefogó adapterrel, orsó kenőanyag, törlőruha és szállító doboz/táska tartozik.
A 'Vélemények' fülön írjon véleményt erről a termékről a többi vásárló számára!

A termék részletes jellemzőit az alábbi képen láthatja. Kattintson rá a nagyításhoz:
(A megnyíló ablakban tovább nagyíthatja a képet!) 

RESZLETEK

PANDA_SZERSZAM

59GP501

Cserecsomag szolgáltatás - rugalmasság és gyorsaság

A PANDA SZERSZÁM A CSERÉBEN IS SEGÍT!

Amennyiben kiderül, hogy a kiválasztott termék nem megfelelő:

- méret miatt,
- szabása nem tetszik,
- mást szeretnél helyette vásárolni,
- vagy bármilyen egyéb okból...

webshopunk igyekszik segíteni rugalmasan kicserélni a hibásan rendelt terméket.

Igényeld a "CSERECSOMAG" szolgáltatásunkat telefonon, vagy e-mail-ben, amennyiben a kiválasztott termék mégsem felel meg neked.

A szolgáltatásunk tartalmazza:

- új termék kiszállítását;
- ezzel egyidőben a régi termék visszaszállítását, melyet át kell adj a DPD futárának.

A visszaszállított terméket új állapotban kell átadni a futárnak, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN, futárszolgálatos szállításhoz biztonságosan becsomagolva.

Munkaruházati, lábbeli termékeinket egy gyors próba után tökéletesen vissza tudod csomagolni! A "CSERECSOMAG" szolgáltatás kizárólag olyan termékre igényelhető, melyek csomagolásánál az eredeti állapotot tökéletesen vissza tudod állítani egy gyors próba után!

IGÉNYBEVÉTEL MENETE:

Jelezd telefonon vagy e-mail-ben felénk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, és add meg:
- pontos neved, amin a rendelésed leadtad (ha a számla cégnévre készült, akkor a cég nevét),
- rendelésed azonosítóját,
- a hibás termék cikkszámát, méretét és nevét,
- az új termék cikkszámát és méretét!

Elérhetőségeink: 06 70 228 14 00 | info@pandaszerszam.hu

A "CSERECSOMAG" szolgáltatás díja 2990 Ft.

A "CSERECSOMAG" szolgáltatást erről kiállított díjbekérő számla kifizetése után veheted igénybe, melyet e-mail-ban küldünk! Rendezheted átutalással, vagy akár bankkártyával is! Miután rendezted, azonnal elindítjuk a futárunkat, másnap már nálad lehet a megfelelő termék!

Amennyiben a visszaküldendő termék átadásakor és a választott új termék átvételekor a futárnak szeretnél fizetni, ez sajnos nekünk is plusz költség, így ekkor a teljes csomagcsere díja 3490 Ft-ra emelkedik.

FELTÉTELEK, AVAGY APRÓBETŰK:  (ami ránk nem jellemző, de néha muszáj... :)

1. A használtan visszaküldött, pl. utcán 1 alkalommal használt lábbelit, kimosott ruhákat webáruházunknak sajnos nem áll módjában kicserélni, avagy visszavásárolni. Amennyiben ilyen termék érkezik vissza hozzánk, azt webshopunk haladéktalanul visszaszállítja a vásárlónak, és az értékét újra kiszámlázza szállítási költséggel együtt.

2. Kizárólag a PandaSzerszam.hu oldalon, vagy vállalkozásunktól más fórumokon, piactereken vásárolt termékeket áll módunkban cserélni.

3. A szolgáltatás igénybevételekor a vevőt terheli a visszaszállítás költsége, pontosan úgy, mintha fogyasztói jogával élve elállna a vásárlástól. Cégünk igyekszik segíteni, ezért rendkívül kedvező futárköltséggel, és kényelmes, gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóink igényeit.

4. FONTOS, hogy előző pontunkból kifolyólag, a jogszabályokon túl, ezen szolgáltatásunkat CÉGEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK is igénybe vehetik!

5. Az új termék kiszállításának költsége is a vevőt terheli. Mivel ez 2 szállítást jelent, ezért webáruházunk egy igen kedvező díj ellenében, kényelmes, gyors, pontos megoldást nyújt a vásárló problémájára.

6. Fontos, hogy a "CSERECSOMAG" szolgáltatás csak a hibátlan, tévesen rendelt, rossz méretű, még nem használt termékekre alkalmazható. Amennyiben garancia keretei közé tartozó problémája van a termékkel, azt természetesen díjmentesen, de hasonló rugalmassággal intézzük!

7. A bejelentés utáni egyéni bírálat jogát vállalkozásunk fenntartja, minden igény jogosságát egyénileg állapítjuk meg. A szolgáltatás díjának rendezésére csak pozitív döntés esetén kérjük meg vásárlóinkat.

30 termék ízelítő a kategóriából: (Keresd bővebb választékunkat a menüben!)