VILLANYSZERELŐ KÉSZLET NEO KOFFERBEN 52 RÉSZES 1000V SZIGETELT 01-311

433 490 Ft

(433 490 Ft / készlet)

ÁFÁ-val együtt Szállítás: pár napon belül
Mennyiség

Villanyszerelő koffer (ref.sz. 01-311) komplex 52 darabos készlet a leghasznosabbak közé tartozó számos elektromos szerszámmal 22 méretű, tartós köfferben. A tartós polipropilénből készült koffer a legnehezebb körülmények között is biztosan védelmezi a drága szerszámokat. Vastag falú, rázódásnak és ütéseknek ellenálló testtel rendelkezik. Víz és porálló, védettségi osztálya IP67. A beépített nyomásszelep révén egyensúlyban tartja a belső és a külső nyomást. Ennek köszönhetően különböző magasságokban is szállítható. A vízálló o-ring szigetelés és a dupla zár révén a koffer kiváló tömítettséggel rendelkezik. A jobb komfort érdekében (a vízszintes és függőleges hordozáshoz) két fogantyúval, …

Görgess lejjebb részletes leírásért!

 

 

 

Villanyszerelő koffer (01-311) a koffer anyaga polipropilén, három fogantyú, ebből egy rögzíthető teleszkópos, kerekek, nyomásszelep, gumi tömítés, erős csatok, kéz számára profilozott habosított betétek, 1000V-os szerszámok: Univerzális fogó 180mm, egyenes, hosszabbított fogó 200mm, oldal fogó 160mm, csőfogó 250mm, kábelvágó fogó 160mm, Szigetelés lehúzó fogó 160mm, csavarozók: PH0x60, PH1x80, PH2x100, PH3x150mm, SL 2,5x75mm, 3x100mm, 4x100mm, 5.5x125mm, 6.5x150mm, elektromos feszültségmérő 250V, kés 190mm, villáskulcsok: 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24 mm, állítható kulcs 210mm, dugókulcsok: 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27 mm, hosszabbítók: 125 és 250 mm, T-hajtókar 190 mm, racsni 230mm (36 fogú), hex dugókulcsok: 4, 5, 6, 8 mm.

Villanyszerelő koffer (ref.sz. 01-311) komplex 52 darabos készlet a leghasznosabbak közé tartozó számos elektromos szerszámmal 22 méretű, tartós köfferben. A tartós polipropilénből készült koffer a legnehezebb körülmények között is biztosan védelmezi a drága szerszámokat. Vastag falú, rázódásnak és ütéseknek ellenálló testtel rendelkezik. Víz és porálló, védettségi osztálya IP67. A beépített nyomásszelep révén egyensúlyban tartja a belső és a külső nyomást. Ennek köszönhetően különböző magasságokban is szállítható. A vízálló o-ring szigetelés és a dupla zár révén a koffer kiváló tömítettséggel rendelkezik. A jobb komfort érdekében (a vízszintes és függőleges hordozáshoz) két fogantyúval, valamint a mozgatás megkönnyítése érdekében teleszkópos fogantyúval és kerekekkel rendelkezik. Az IEC60900 standard szerint 1000V-ra szigetelt szerszámok számára 4 habosított betéttel rendelkezik.

01-311

Cserecsomag szolgáltatás - rugalmasság és gyorsaság

A PANDA SZERSZÁM A CSERÉBEN IS SEGÍT!

Amennyiben kiderül, hogy a kiválasztott termék nem megfelelő:

- méret miatt,
- szabása nem tetszik,
- mást szeretnél helyette vásárolni,
- vagy bármilyen egyéb okból...

webshopunk igyekszik segíteni rugalmasan kicserélni a hibásan rendelt terméket.

Igényeld a "CSERECSOMAG" szolgáltatásunkat telefonon, vagy e-mail-ben, amennyiben a kiválasztott termék mégsem felel meg neked.

A szolgáltatásunk tartalmazza:

- új termék kiszállítását;
- ezzel egyidőben a régi termék visszaszállítását, melyet át kell adj a DPD vagy 24H futárának.

A visszaszállított terméket új állapotban kell átadni a futárnak, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN, futárszolgálatos szállításhoz biztonságosan becsomagolva.

Munkaruházati, lábbeli termékeinket egy gyors próba után tökéletesen vissza tudod csomagolni! A "CSERECSOMAG" szolgáltatás kizárólag olyan termékre igényelhető, melyek csomagolásánál az eredeti állapotot tökéletesen vissza tudod állítani egy gyors próba után!

IGÉNYBEVÉTEL MENETE:

Jelezd telefonon vagy e-mail-ben felénk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, és add meg:
- pontos neved, amin a rendelésed leadtad (ha a számla cégnévre készült, akkor a cég nevét),
- rendelésed azonosítóját,
- a hibás termék cikkszámát, méretét és nevét,
- az új termék cikkszámát és méretét!

Elérhetőségeink: 06 70 228 14 00 | info@pandaszerszam.hu

A "CSERECSOMAG" szolgáltatás díja 2990 Ft.

A "CSERECSOMAG" szolgáltatást erről kiállított díjbekérő számla kifizetése után veheted igénybe, melyet e-mail-ban küldünk! Rendezheted átutalással, vagy akár bankkártyával is! Miután rendezted, azonnal elindítjuk a futárunkat, másnap már nálad lehet a megfelelő termék!

Amennyiben a visszaküldendő termék átadásakor és a választott új termék átvételekor a futárnak szeretnél fizetni, ez sajnos nekünk is plusz költség, így ekkor a teljes csomagcsere díja 3490 Ft-ra emelkedik.

FELTÉTELEK, AVAGY APRÓBETŰK:  (ami ránk nem jellemző, de néha muszáj... :)

1. A használtan visszaküldött, pl. utcán 1 alkalommal használt lábbelit, kimosott ruhákat webáruházunknak sajnos nem áll módjában kicserélni, avagy visszavásárolni. Amennyiben ilyen termék érkezik vissza hozzánk, azt webshopunk haladéktalanul visszaszállítja a vásárlónak, és az értékét újra kiszámlázza szállítási költséggel együtt.

2. Kizárólag a PandaSzerszam.hu oldalon, vagy vállalkozásunktól más fórumokon, piactereken vásárolt termékeket áll módunkban cserélni.

3. A szolgáltatás igénybevételekor a vevőt terheli a visszaszállítás költsége, pontosan úgy, mintha fogyasztói jogával élve elállna a vásárlástól. Cégünk igyekszik segíteni, ezért rendkívül kedvező futárköltséggel, és kényelmes, gyors ügyintézéssel várjuk vásárlóink igényeit.

4. FONTOS, hogy előző pontunkból kifolyólag, a jogszabályokon túl, ezen szolgáltatásunkat CÉGEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK is igénybe vehetik!

5. Az új termék kiszállításának költsége is a vevőt terheli. Mivel ez 2 szállítást jelent, ezért webáruházunk egy igen kedvező díj ellenében, kényelmes, gyors, pontos megoldást nyújt a vásárló problémájára.

6. Fontos, hogy a "CSERECSOMAG" szolgáltatás csak a hibátlan, tévesen rendelt, rossz méretű, még nem használt termékekre alkalmazható. Amennyiben garancia keretei közé tartozó problémája van a termékkel, azt természetesen díjmentesen, de hasonló rugalmassággal intézzük!

7. A bejelentés utáni egyéni bírálat jogát vállalkozásunk fenntartja, minden igény jogosságát egyénileg állapítjuk meg. A szolgáltatás díjának rendezésére csak pozitív döntés esetén kérjük meg vásárlóinkat.

25 termék ízelítő a kategóriából: (Keresd bővebb választékunkat a menüben!)